Corona info

Coronamaatregelen

Om het coronavirus te stoppen, gelden er maatregelen. Enkel door ons allemaal aan de regels te houden, kunnen we dit virus klein krijgen.
 

Acties voor het Limburgs Toerisme

Het corona-virus heeft op de Limburgse vrijetijdssector een grote impact. We nemen onze rol op als verbinder en begeleider van de sector. We houden dialoog met de sectorvertegenwoordigers en zitten mee in diverse nationale werkgroepen omtrent de Corona-maatregelen. We blijven de huidige noden van de sector aan de hogere overheden communiceren. 

Met ons relanceplan hielpen we de sector bij de heropstart deze zomer. Door middelen te bundelen kozen we voor oplossingen met een zo groot mogelijk effect. Het Limburgse relanceplan combineerde maatregelen op meerdere fronten: directe financiële ondersteuning van de sector, het aantrekken van gasten uit Limburg en Vlaanderen en inhoudelijke ondersteuning en belangenverdediging van de sector.

Meer én beter toerisme blijft ook in deze tijden de visie. We kiezen samen voor een Limburg dat goed is voor gasten en goed voor Limburgers. We zetten in op het toerisme als een hefboom voor meer welvaart én betere levenskwaliteit voor iedereen in Limburg.

Ontdek hier meer over al onze verschillende acties:

Campagnewerking

Onderzoeken & inzichten

Voorbeelden & tips

Provinciale steunmaatregelen

Vlaamse & federale steunmaatregelen

Meest gestelde vragen en de antwoorden

Toerisme Limburg vzw | Universiteitslaan 3 | 3500 Hasselt | +32 11 30 55 00 | info@toerismewerkt.be