Overzicht campagnes voorjaar

dinsdag, 24 april 2018

Overzicht campagnes mei

We houden jullie graag op de hoogte van de acties die we opzetten om jullie te promoten.

Evenementen & Beurzen

Toerisme Limburg is aanwezig op verschillende evenementen om Limburg te promoten en de Limburg Vakantiegids te verdelen. Zo hebben we extra potentiële gasten geïnspireerd van 23 t.e.m 25 maart op de "Goed Gevoel Ladies Fair" in Gent en op 6 april kon je onze mobiel terug vinden op de "Ketnet Fandag" in Bokrijk. Tijdens het Hemelvaartweekend zijn we aanwezig op de "Oostende voor Anker" beurs.

Bijlages

Op donderdag 12 april vonden de Nederlanders een brochure bij de Libelle met leuke ideeën voor familietrips, binnen- en buitenpret en tips van ambassadeurs (oplage: 325.000 exemplaren).

We hebben ook de campagne i.s.m. met Nederlands-Limburg herhaald, met een bijlage in de Aachener Zeitung. Duitse Toeristen houden van lekker eten, cultuur en rust. Laat deze troeven nu net prominent aanwezig zijn in Limburg.

Tips voor Trips

Tijdens de maand april staan onze Tips voor Trips in de Zondag Limburg van 1 en 29 april.

Online

Online hebben we naast onze online pakketten extra ingezet op de bloesemperiode. We hebben een extra bloesemcampagne opgezet op Facebook & Instagram. Daarnaast sturen we deze maand nog een extra nieuwsbrief uit naar iedereen die geïnteresseerd is in fietsen en wandelen.

 

 

Toerisme Limburg vzw | Universiteitslaan 3 | 3500 Hasselt | +32 11 30 55 00 | info@toerismewerkt.be

BTW BE0420.092.944 | RPR Antwerpen, afd. Hasselt RPR 420 092 944