Lancering campagne 'Logeren in Vlaanderen Vakantieland'

maandag, 11 december 2017

Toerisme Limburg blijft samen met de vier andere provinciale organisaties en de private logiessector, investeren in de vzw ‘Logeren in Vlaanderen’ om het logiesaanbod in Vlaanderen gezamenlijk te promoten.

In 2018 nemen meer bijna 800 logies deel aan de campagne in het boek en op de website, bijna 200 hiervan zijn Limburgse uitbatingen. Limburg is goed voor maar liefst een kwart van het aanbod!

De lancering krijgt ook extra media-aandacht van Radio 2. Net zoals vorig jaar is er de actie 'Verdiend verlof'. Luisteraars kunnen een familielid/ vriend/ buur/ kennis nomineren die wel eens extra verlof verdient. In de week van 11 december maken de Madammen dan 5 dagen lang elke dag bekend wie van de genomineerden een vakantie wint.

Tijdens de lanceringsweek komen ook 2 Limburgse logies aan bod:

  • De Pluktuin in Kortessem: woensdag 13 december tussen 10 en 12 u. tijdens de Madammen op Radio 2 nationaal
  • Domein Marsnil in Heers: vrijdag 15 december tussen 6 en 8 u. tijdens Start je Dag op Radio 2 Limburg

Zeker luisteren dus!

Dit jaar wordt de wedstrijd ook doorgetrokken op regionaal vlak met een reportagereeks in Start je dag. Je kan deze hartverwarmende actie volgen via Radio 2, filmpjes op de website, en de Facebookpagina’s van Radio 2 en Logeren in Vlaanderen Vakantieland.

Vanaf 11 december is het logiesboek “Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2018” verkrijgbaar in talrijke toeristische infokantoren en kan iedereen het online bestellen op www.logereninvlaanderenvakantieland.be.

 

Meer nieuws

Verenigde krachten: Belgisch en Nederlands Limburg samen als 1 topbestemming

Belgisch en Nederlands Limburg slaan de handen in elkaar voor een grensoverschrijdende campagne om Duitse toeristen aan te trekken. Het doel is om de twee Limburgen te promoten als één sterke...
Lees meer

Verenigde krachten: Belgisch en Nederlands Limburg samen als 1 topbestemming

Lees meer

Limburg: open voor ontdekking

Met een nationale promotiecampagne nodigen we onze gasten uit om Limburg te komen ontdekken. Zowel op tv, in het straatbeeld als online hebben we de afgelopen weken onze groene provincie in de kijker...
Lees meer
Campagnebeeld voorjaar 2023 Matteo Simoni

Limburg: open voor ontdekking

Lees meer

Spoor gasten aan om te genieten van de bloesems in Limburg

De lente is weer in het land en dat betekent dat onze Limburgse bomen en struiken opgefleurd worden met prachtige bloesems! Gasten die een tripje naar en in Limburg willen plannen vinden alle...
Lees meer

Spoor gasten aan om te genieten van de bloesems in Limburg

Lees meer

Toerisme Limburg vzw | Universiteitslaan 3 | 3500 Hasselt | +32 11 30 55 00 | info@toerismewerkt.be

BTW BE0420.092.944 | RPR Antwerpen, afd. Hasselt RPR 420 092 944