Online promotie

visitlimburg.be

Met visitlimburg.be inspireren we dagelijks duizenden potentiële gasten. De viertalige website is gekoppeld aan de database van toerismewerkt.be en de UIT-databank. Ons doel? Meer gasten in contact brengen met jouw toeristisch aanbod.

Sociale media

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Toerisme Limburg zet dan ook volledig in op kanalen als Facebook, Instagram, YouTube en Twitter met unieke content en advertenties. Hoe meer Limburg op sociale media, hoe meer voordeel voor jou als toeristisch ondernemer, stad en gemeente.

Bloggers & influencers

Bloggers en influencers zijn onmisbaar in een moderne marketingstrategie. Ook Toerisme Limburg gebruikt online experten om Limburg te promoten bij relevante doelgroepen. Zit je op Instagram? Zoek dan zeker eens op #altijdlimburg en ontdek de inspirerende foto’s van enkele van onze bloggers en influencers.

Limburg Ambassadeurs

Limburg staat overal bekend als gastvrije bestemming. Dankzij jou en de vele trotse Limburgers die echte ambassadeurs zijn voor onze provincie. Dit concept bestaat nu ook online. Via ons ambassadeursprogramma vragen we feedback en inbreng. Daarnaast creëren we online mond-tot-mondreclame. Resultaat? Het algemene bereik op sociale media stijgt exponentieel.

Nieuwsbrieven & online communities

Elke maand verspreiden we een nieuwsbrief via e-mail. Daarin belichten we actuele themaverhalen en partners. Naargelang de interesses van onze contacten versturen we ook thematische nieuwsbrieven met informatie op maat.

Communiceren op maat? We zijn er voor jou.

Toerisme Limburg vzw | Universiteitslaan 3 | 3500 Hasselt | +32 11 30 55 00 | info@toerismewerkt.be