NIEUW LOGIESBOEK 2019: LOGEREN IN VLAANDEREN MET ‘HET GROOTSTE ONTBIJT VAN VLAANDEREN’

13/12/2018 - 14:30

Toerisme Limburg blijft samen met de vier andere provinciale organisaties en de private logiessector, investeren in de vzw ‘Logeren in Vlaanderen’ om het logiesaanbod in Vlaanderen gezamenlijk te promoten. De nieuwe editie van het logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019’ werd gelanceerd vol met gastvrije logeeradresjes in Vlaanderen.

Igor Philtjens, voorzitter Toerisme Limburg: “Ruim een kwart van die adresjes zijn van Limburgse uitbaters. Limburg blijft een populaire bestemming bij de gasten van Logeren in Vlaanderen Vakantieland. Daarom blijven we, samen met de vier andere provinciale organisaties en de private logiessector, investeren in deze gezamenlijke promotie.

Het Grootste Ontbijt van Vlaanderen
De lancering krijgt ook extra media-aandacht van Radio 2 met de actie‘Het Grootste Ontbijt van Vlaanderen’. Logiesuitbaters weten hoe je het best je dag start: zij verwennen je graag met een heerlijk ontbijt. In het treinstation Antwerpen-Centraal stonden de ontbijttafels klaar en er was een live-uitzending van het Radio 2-programma ‘De Madammen’. In vier andere stations – Hasselt, Brugge, Gent-Sint-Pieters en Aarschot – werden treinreizigers in alle vroegte verrast met een croissant, een tasje koffie én uiteraard met het nieuwe logiesboek 2019.

Logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019’
In het logiesboek staan meer dan 450 Vlaamse logeeradresjes voor een dichtbijvakantie in de groene regio’s, aan de kust of in de stad. Wie daarin zijn gading nog niet helemaal vindt, kan ook altijd terecht op de website voor nóg een ruimer aanbod van meer dan 800 adresjes. Vanaf 13 december is het logiesboek “Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019” verkrijgbaar in talrijke toeristische infokantoren en kan iedereen het online bestellen op www.logereninvlaanderenvakantieland.be. Of je kan het gratis ophalen bij de Relay en Press Shops in jouw buurt, zolang de voorraad strekt.