Een nieuw jaar vol goede voornemens

donderdag, 31 januari 2019

De eerste nieuwsbrief van 2019: die starten we met de goede voornemens van … onze voorzitter, Igor Philtjens:

1. Tijd
Zoals wellicht ook bij velen van jullie, zorgt mijn drukke agenda ervoor dat ik vaak te weinig tijd heb voor mijn gezin. Elke dag volgen meetings, deadlines en afspraken elkaar razendsnel op en helaas zijn er maar 24 uur in 1 dag. Tijd, ‘vrije tijd’ is een enorm kostbaar goed. Daarom staat meer ontspannen met mijn gezin, vaker op de pauzeknop duwen en samen meer tijd doorbrengen bovenaan op mijn lijstje.”

2. Gezondheid
De perikelen aan mijn hielbeen hebben me doen inzien dat het cliché van een goede gezondheid eigenlijk geen cliché is. Ik streef in 2019 daarom ook naar een gezonde geest in een gezond lichaam. Zodat ik mijn beste beentje kan blijven voorzetten voor de sector en de nodige energie kan putten om dit jaar samen nog een versnelling hoger te kunnen schakelen.

3. Verborgen schatten
Dat we als bestemming vele troeven hebben, zoveel is duidelijk. Kleurrijke landschappen, fantastische steden, boeiende attracties, gevarieerde logies, historisch erfgoed, ... Dit jaar wil ik verder op zoek gaan naar de verborgen plekjes in Limburg, naar kleine pareltjes. Zo kunnen we Limburg nog meer ‘gezichten’ geven.

Ik kijk alvast uit naar een succesvol vervolg van onze samenwerking en wens iedereen een positief toeristisch jaar!

Toerisme Limburg vzw | Universiteitslaan 3 | 3500 Hasselt | +32 11 30 55 00 | info@toerismewerkt.be