Limburg vakantiegids

Sinds 2015 is de Limburg Vakantiegids het paradepaardje van Toerisme Limburg. 314 pagina’s vol inspiratie en leuke informatie voor een vakantie in Limburg. De gids verschijnt op een oplage van 320.000 exemplaren en wordt het hele jaar door gratis verdeeld.

Elke jaar in februari trappen we de campagne op gang met de grootschalige lancering van de Limburg Vakantiegids. 160.000 exemplaren worden op een weekend gratis verdeeld via de Vlaamse krantenwinkels.

De Limburg vakantiegids wordt via een grote promotiecampagne aangekondigd in heel Vlaanderen. Sociale media, radiospots, 20m²-affiches en advertenties in kranten en magazines, ... zorgen ervoor dat geen enkele Vlaming kan ‘ontsnappen’.

Bekijk PDF-pictogram hier het volledig campagneoverzicht.

 

Ben je partner van Toerisme Limburg en heb je geen Limburg Vakantiegidsen meer? Bestel ze gratis bij via de webwinkel.

Opmerking: Wegens verhuis van onze stock in de week van 27 april 2020, zullen bestellingen die geplaatst worden vanaf 27 april enige vertraging in de levering oplopen.

Deze bestellingen zullen namelijk pas vanaf maandag 4 mei verwerkt kunnen worden. Nadien zal alles weer volgens normale planning verlopen. We danken je alvast voor je begrip.

Geen partner maar wens je de Limburg Vakantiegids? Stuur een mailtje naar info@toerismewerkt.be.

 

 


Toerisme Limburg vzw | Universiteitslaan 3 | 3500 Hasselt | +32 11 30 55 00 | info@toerismewerkt.be