Lancering campagne 'Logeren in Vlaanderen Vakantieland'

maandag, 11 december 2017

Toerisme Limburg blijft samen met de vier andere provinciale organisaties en de private logiessector, investeren in de vzw ‘Logeren in Vlaanderen’ om het logiesaanbod in Vlaanderen gezamenlijk te promoten.

In 2018 nemen meer bijna 800 logies deel aan de campagne in het boek en op de website, bijna 200 hiervan zijn Limburgse uitbatingen. Limburg is goed voor maar liefst een kwart van het aanbod!

De lancering krijgt ook extra media-aandacht van Radio 2. Net zoals vorig jaar is er de actie 'Verdiend verlof'. Luisteraars kunnen een familielid/ vriend/ buur/ kennis nomineren die wel eens extra verlof verdient. In de week van 11 december maken de Madammen dan 5 dagen lang elke dag bekend wie van de genomineerden een vakantie wint.

Tijdens de lanceringsweek komen ook 2 Limburgse logies aan bod:

  • De Pluktuin in Kortessem: woensdag 13 december tussen 10 en 12 u. tijdens de Madammen op Radio 2 nationaal
  • Domein Marsnil in Heers: vrijdag 15 december tussen 6 en 8 u. tijdens Start je Dag op Radio 2 Limburg

Zeker luisteren dus!

Dit jaar wordt de wedstrijd ook doorgetrokken op regionaal vlak met een reportagereeks in Start je dag. Je kan deze hartverwarmende actie volgen via Radio 2, filmpjes op de website, en de Facebookpagina’s van Radio 2 en Logeren in Vlaanderen Vakantieland.

Vanaf 11 december is het logiesboek “Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2018” verkrijgbaar in talrijke toeristische infokantoren en kan iedereen het online bestellen op www.logereninvlaanderenvakantieland.be.

 

Meer nieuws

Nazomerbrochure: Kleurrijk Limburg – city, cultuur & lifestyle

Vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus verschijnt onze Nazomerbrochure Kleurrijk Limburg bij De Standaard (106.000 ex.), De Morgen (59.000) en Het Belang van Limburg (97.000 ex.). De oplage van de...
Lees meer

Nazomerbrochure: Kleurrijk Limburg – city, cultuur & lifestyle

Lees meer

Extra campagnes, ook in jouw voordeel

Het gaat goed met de Limburgse toeristische sector. Dat blijkt uit de cijfers. Kan het nóg beter? Ja natuurlijk. Daarom mikken we met extra campagnes op nog meer bezoekers. En dat werkt ook in jouw...
Lees meer

Extra campagnes, ook in jouw voordeel

Lees meer

Laatste oproep: verleng nu je gratis promotie voor 2020

Limburg promoten als aantrekkelijke bestemming: dat is onze ambitie. Hoe? Via up-to-datewebsites, -apps, -campagnes en -publicaties met daarin ook joúw gegevens. Onze tip: hou je gegevens up-to-date...
Lees meer

Laatste oproep: verleng nu je gratis promotie voor 2020

Lees meer
Toerisme Limburg vzw | Universiteitslaan 3 | 3500 Hasselt | +32 11 30 55 00 | info@toerismewerkt.be