Beide Limburgen richten pijlen op Duitsland

donderdag, 11 april 2019
Belgisch- en Nederlands-Limburg slaan opnieuw de handen in elkaar met een gezamenlijke inspiratiebrochure. Doelpubliek? De potentiële gast in de Duitse grensstreek. Gedeputeerden Igor Philtjens (België) en Eric Geurts (Nederland) zijn enthousiast over de campagne. 
 
Collectieve kracht
 
“Na het succes van de vorige twee edities herhalen we ook dit jaar de campagne in samenwerking met Nederlands-Limburg. We geloven sterk in onze collectieve kracht. Dus investeren we samen om meer impact te genereren”, zegt Igor Philtjens, gedeputeerde van Toerisme in Belgisch-Limburg. 
 
Grenzeloze troeven 
 
Eric Geurts, gedeputeerde van Toerisme in Nederlands-Limburg vult aan: “Beide Limburgen hebben toeristische troeven in handen die niet stoppen aan de provincie- of landsgrens. Door meer samen te werken, spelen we onze troeven nóg beter uit.” 
 
450.000 lezers
 
Het gezamenlijke Limburg-verhaal verscheen zaterdag 6 april met ruim 166.000 exemplaren als bijlage bij de Aachener Zeitung en de Rheinische Post. In totaal bereikte de brochure bijna 450.000 Duitse lezers.
 
Verenigd Limburg
 
Waarom nu net de Duitse markt? Omdat zij, net zoals wij, houden van lekker eten, cultuur, natuur en rust. Allemaal dingen die prominent aanwezig zijn in beide Limburgen. Daarom pakken wij samen de Duitse markt aan.

Meer nieuws

Nazomerbrochure: Kleurrijk Limburg – city, cultuur & lifestyle

Vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus verschijnt onze Nazomerbrochure Kleurrijk Limburg bij De Standaard (106.000 ex.), De Morgen (59.000) en Het Belang van Limburg (97.000 ex.). De oplage van de...
Lees meer

Nazomerbrochure: Kleurrijk Limburg – city, cultuur & lifestyle

Lees meer

Extra campagnes, ook in jouw voordeel

Het gaat goed met de Limburgse toeristische sector. Dat blijkt uit de cijfers. Kan het nóg beter? Ja natuurlijk. Daarom mikken we met extra campagnes op nog meer bezoekers. En dat werkt ook in jouw...
Lees meer

Extra campagnes, ook in jouw voordeel

Lees meer

Laatste oproep: verleng nu je gratis promotie voor 2020

Limburg promoten als aantrekkelijke bestemming: dat is onze ambitie. Hoe? Via up-to-datewebsites, -apps, -campagnes en -publicaties met daarin ook joúw gegevens. Onze tip: hou je gegevens up-to-date...
Lees meer

Laatste oproep: verleng nu je gratis promotie voor 2020

Lees meer

Agenda

22 oktober

Toerisme Limburg Beleving: Tips voor jouw gasten - Regio Tongeren

Tongeren
Lees meer
06 november

Toerisme Limburg Lezing: eco-trends (duurzaamheid)

tbd
Lees meer
Toerisme Limburg vzw | Universiteitslaan 3 | 3500 Hasselt | +32 11 30 55 00 | info@toerismewerkt.be