Beide Limburgen richten pijlen op Duitsland

donderdag, 11 april 2019
Belgisch- en Nederlands-Limburg slaan opnieuw de handen in elkaar met een gezamenlijke inspiratiebrochure. Doelpubliek? De potentiële gast in de Duitse grensstreek. Gedeputeerden Igor Philtjens (België) en Eric Geurts (Nederland) zijn enthousiast over de campagne. 
 
Collectieve kracht
 
“Na het succes van de vorige twee edities herhalen we ook dit jaar de campagne in samenwerking met Nederlands-Limburg. We geloven sterk in onze collectieve kracht. Dus investeren we samen om meer impact te genereren”, zegt Igor Philtjens, gedeputeerde van Toerisme in Belgisch-Limburg. 
 
Grenzeloze troeven 
 
Eric Geurts, gedeputeerde van Toerisme in Nederlands-Limburg vult aan: “Beide Limburgen hebben toeristische troeven in handen die niet stoppen aan de provincie- of landsgrens. Door meer samen te werken, spelen we onze troeven nóg beter uit.” 
 
450.000 lezers
 
Het gezamenlijke Limburg-verhaal verscheen zaterdag 6 april met ruim 166.000 exemplaren als bijlage bij de Aachener Zeitung en de Rheinische Post. In totaal bereikte de brochure bijna 450.000 Duitse lezers.
 
Verenigd Limburg
 
Waarom nu net de Duitse markt? Omdat zij, net zoals wij, houden van lekker eten, cultuur, natuur en rust. Allemaal dingen die prominent aanwezig zijn in beide Limburgen. Daarom pakken wij samen de Duitse markt aan.

Meer nieuws

De Altijd Limburg Cheque vervallen tijdens lockdown, wat nu?

Omwille van de maatregelen aangaande het coronavirus zullen alle Altijd Limburgcheques met een vervaldatum tussen 16 maart 2020 en 31 december 2020 automatisch verlengd worden tot 31 december 2021 ...
Lees meer

De Altijd Limburg Cheque vervallen tijdens lockdown, wat nu?

Lees meer

Beheer je boekingen online

De hedendaagse gast houdt niet van wachten. Op zoek naar een overnachting boekt hij liefst meteen online. Zie jij graag boekingen ‘binnenstromen’? De dienst ‘Online boeken’ werkt: 24 uur per dag, 7...
Lees meer

Beheer je boekingen online

Lees meer

Jouw publicaties gratis op Toerismewerkt.be

Vergroot je bekendheid Onbekend is onbemind. Daarom is het goed om je toeristische publicaties zo ruim mogelijk te verspreiden. Dan maken veel mensen kennis met je aanbod. Onze tip: zet je folders en...
Lees meer

Jouw publicaties gratis op Toerismewerkt.be

Lees meer
Toerisme Limburg vzw | Universiteitslaan 3 | 3500 Hasselt | +32 11 30 55 00 | info@toerismewerkt.be