2020 in het kader van de fiets

vrijdag, 18 oktober 2019

Toerisme Limburg is klaar voor het nieuwe toeristische jaar. Een jaar in het teken van de fiets. De fiets als verbindingsmiddel tussen alles wat Limburg te bieden heeft. Dat is geen toeval. In 2020 bestaat ons fietsroutenetwerk 25 jaar. Op die kwarteeuw is Limburg uitgegroeid tot hét Fietsrijk. Maar het is niet voldoende om pionier te zijn. We willen de komende jaren ook koploper blijven.

Verrassen
Continu verrassen: daar streven we naar. We leggen een extra belevingslaag op ons netwerk, zodat de gast meer interactie met en appreciatie voor de omgeving krijgt. En dat werkt. Voorbije zomer telden we een record van 1 miljoen fietsers. Vanaf 2020 wordt de fiets niet meer alleen het doel om naar Limburg te komen, maar vooral een middel om de vele gezichten van onze provincie te ontdekken en beleven.


Samenwerken
Ook ons partnermodel is een voorbeeld voor de rest van Vlaanderen. Net zoals de voorbije jaren krijgen alle toeristische ondernemers de kans om mee in te tekenen op onze campagnes aan voordelige tarieven. De catalogus 2020 biedt nieuwe mogelijkheden, die nog beter inspelen op de noden van onze gasten en bezoekers. En dus ook op jouw wens om gericht te communiceren.


Vernieuwen
In 2020 kiezen we voor een frisse communicatiemix zodat jouw aanbod volledig tot zijn recht komt. Zo zijn er vijf kwalitatieve Limburg Magazines met een grote bijhoudwaarde. Drie van de vijf magazines worden verdeeld via vrouwenbladen. Onderzoek wijst uit dat zij meestal de daguitstap of reisbestemming kiezen. De Limburg Vakantiegids zet meer dan ooit in op inspirerende storytelling. Hoe? We laten een centraal personage Limburg beleven op de fiets. De verhalen die hij bij elkaar fietst, vormen de rode draad in deze uitgave. Daarbovenop veroveren we zeven maanden lang het Vlaamse straatbeeld. Bereid je voor op een billboard take-over van Limburg in Vlaanderen.


Motiveren
Binnen het fietsthema lanceren we ook de ‘Fietsrijk Awards’. Awards voor onze toeristische partners die uitpakken met creatieve fietsprikkels voor hun gasten. Zo geven we onze fietsprovincie nog wat extra dynamiek. Je merkt het: ons toeristisch peloton is klaar voor 2020. Spring mee in het zadel. Zodat we er samen voluit voor kunnen gaan.

Samen trappen we door in 2020!

Meer nieuws

Limburg klaar voor toerisme na coronacrisis

Bron: vrtnws Het is hier veilig vertoeven Bij de Limburgse hotels, vakantieparken en B&B's is er op dit moment nog geen stormloop in boekingen, maar onze provincie is klaar voor extra toeristen...
Lees meer

Limburg klaar voor toerisme na coronacrisis

Lees meer

Toerisme Limburg laat je thuis genieten van Limburg

Toerisme Limburg brengt tijdens de ‘lockdown light’ een stukje Limburg naar de rest van Vlaanderen. Omdat toeristen nu niet live kunnen komen genieten, wil Toerisme Limburg hen even laten wegdromen...
Lees meer

Toerisme Limburg laat je thuis genieten van Limburg

Lees meer

Fietspocket Limbug 2020 - Kom opladen in Limburg

Met deze handige fietspocket boordevol prachtige fietslussen, gezellige logeer- en eetadressen én heel wat praktische fietsinformatie willen we onze gasten inspireren. Zodat ze hun volgende vakantie...
Lees meer

Fietspocket Limbug 2020 - Kom opladen in Limburg

Lees meer
Toerisme Limburg vzw | Universiteitslaan 3 | 3500 Hasselt | +32 11 30 55 00 | info@toerismewerkt.be