2020 in het kader van de fiets

vrijdag, 18 oktober 2019

Toerisme Limburg is klaar voor het nieuwe toeristische jaar. Een jaar in het teken van de fiets. De fiets als verbindingsmiddel tussen alles wat Limburg te bieden heeft. Dat is geen toeval. In 2020 bestaat ons fietsroutenetwerk 25 jaar. Op die kwarteeuw is Limburg uitgegroeid tot hét Fietsrijk. Maar het is niet voldoende om pionier te zijn. We willen de komende jaren ook koploper blijven.

Verrassen
Continu verrassen: daar streven we naar. We leggen een extra belevingslaag op ons netwerk, zodat de gast meer interactie met en appreciatie voor de omgeving krijgt. En dat werkt. Voorbije zomer telden we een record van 1 miljoen fietsers. Vanaf 2020 wordt de fiets niet meer alleen het doel om naar Limburg te komen, maar vooral een middel om de vele gezichten van onze provincie te ontdekken en beleven.


Samenwerken
Ook ons partnermodel is een voorbeeld voor de rest van Vlaanderen. Net zoals de voorbije jaren krijgen alle toeristische ondernemers de kans om mee in te tekenen op onze campagnes aan voordelige tarieven. De catalogus 2020 biedt nieuwe mogelijkheden, die nog beter inspelen op de noden van onze gasten en bezoekers. En dus ook op jouw wens om gericht te communiceren.


Vernieuwen
In 2020 kiezen we voor een frisse communicatiemix zodat jouw aanbod volledig tot zijn recht komt. Zo zijn er vijf kwalitatieve Limburg Magazines met een grote bijhoudwaarde. Drie van de vijf magazines worden verdeeld via vrouwenbladen. Onderzoek wijst uit dat zij meestal de daguitstap of reisbestemming kiezen. De Limburg Vakantiegids zet meer dan ooit in op inspirerende storytelling. Hoe? We laten een centraal personage Limburg beleven op de fiets. De verhalen die hij bij elkaar fietst, vormen de rode draad in deze uitgave. Daarbovenop veroveren we zeven maanden lang het Vlaamse straatbeeld. Bereid je voor op een billboard take-over van Limburg in Vlaanderen.


Motiveren
Binnen het fietsthema lanceren we ook de ‘Fietsrijk Awards’. Awards voor onze toeristische partners die uitpakken met creatieve fietsprikkels voor hun gasten. Zo geven we onze fietsprovincie nog wat extra dynamiek. Je merkt het: ons toeristisch peloton is klaar voor 2020. Spring mee in het zadel. Zodat we er samen voluit voor kunnen gaan.

Samen trappen we door in 2020!

Meer nieuws

Verenigde krachten: Belgisch en Nederlands Limburg samen als 1 topbestemming

Belgisch en Nederlands Limburg slaan de handen in elkaar voor een grensoverschrijdende campagne om Duitse toeristen aan te trekken. Het doel is om de twee Limburgen te promoten als één sterke...
Lees meer

Verenigde krachten: Belgisch en Nederlands Limburg samen als 1 topbestemming

Lees meer

Limburg: open voor ontdekking

Met een nationale promotiecampagne nodigen we onze gasten uit om Limburg te komen ontdekken. Zowel op tv, in het straatbeeld als online hebben we de afgelopen weken onze groene provincie in de kijker...
Lees meer
Campagnebeeld voorjaar 2023 Matteo Simoni

Limburg: open voor ontdekking

Lees meer

Spoor gasten aan om te genieten van de bloesems in Limburg

De lente is weer in het land en dat betekent dat onze Limburgse bomen en struiken opgefleurd worden met prachtige bloesems! Gasten die een tripje naar en in Limburg willen plannen vinden alle...
Lees meer

Spoor gasten aan om te genieten van de bloesems in Limburg

Lees meer

Toerisme Limburg vzw | Universiteitslaan 3 | 3500 Hasselt | +32 11 30 55 00 | info@toerismewerkt.be

BTW BE0420.092.944 | RPR Antwerpen, afd. Hasselt RPR 420 092 944