Samen verlengen we de zomer in Limburg!

Nazomercampagne

Samen zijn we erin geslaagd om een mooie doorstart te maken van het seizoen! We bewijzen eens te meer dat Limburgers succesvol weten om te gaan met tegenslagen. Hoe meer tegenwind we krijgen, hoe harder wij trappen.

Nu het coronavirus en de maatregelen daaromtrent ons opnieuw voor uitdagingen stellen, vinden we het des te belangrijker om pro-actief te handelen om het toeristisch seizoen te verlengen. Daarom werkten we een nazomercampagne uit waarmee we bijkomende boekingen willen genereren na de zomervakantie. Vanaf 26 augustus startte onze nazomercampagne in Vlaanderen om mensen uit te nodigen hun zomervakantie te verlengen in Limburg. Hierbij besteden we speciale aandacht aan de Limburgers zelf!

Binnen deze nazomercampagne wordt onze belangrijke actie opgenomen waarmee we onze gasten een extra gratis nacht aanbieden wanneer ze een verblijf boeken tussen 18 en 28 september bij de logiesuitbaters die deelnemen aan deze actie. Een extra overnachting betekent voor alle verschillende partners in toerisme extra inkomsten! Deze actie met gratis extra overnachting is de actie die we samen met de Provincie Limburg reeds planden als vervolg van de zuurstoffinanciering.
 

Op visitlimburg.be/xl is een campagnepagina voorzien waar onze gasten een overzicht krijgen van de deelnemende logies. Ook de campagnevoorwaarden worden daar in detail toegelicht.

Net als bij de relancecampagne zal Matteo Simoni in deze nazomercampagne het gezicht en de stem zijn via baanaffiches, kranten, magazines, radio en digitale advertenties. Onder de boodschap ‘Verleng je zomer in Limburg’ spoort hij gasten aan om hun vakantie ‘extra lang’ te maken. Verder spelen we in de communicatie en beeldvorming vooral in op het gevoel van de Limburgse ruimte en het beleven van een leuke vakantie in kleine kring met de slogans: ‘Het landschap is extra large’, ‘de keuken is extra lekker’ en ‘de attracties extra leuk’.
 

Wat betekent deze actie concreet voor een deelnemende logiesuitbater:
  • Voor elke boeking die je ontvangt in deze actieperiode kan je dus een gratis overnachting schenken aan je gasten. Uiteraard vragen we je niet om meer “gratis” weg te schenken dan het bedrag dat je mocht ontvangen door de zuurstoffinanciering. We rekenen op jouw ondernemerschap en gastvrijheid om onze gasten een mooie actie aan te bieden.
  • Je logies wordt opgenomen in de lijst van deelnemende logies op visitlimburg.be/xl.
  • We willen jou vragen om ons via xl@toerismewerkt.be direct te melden als je niet langer die gratis extra nacht kan bieden aan onze gasten. Zo kunnen we onze gasten steeds een correct overzicht geven op visitlimburg.be/xl. Maar de gast dient wel rechtstreeks bij jou te boeken.
  • Je kan met je gepersonaliseerde banner, die Toerisme Limburg voor jou maakte, deze actie mee uitdragen. Of download onze algemene banner hieronder, en draag de boodschap mee uit! 

​Bij vragen over deze campagne kan je terecht bij xl@toerismewerkt.be of 011/30 55 00.

 

Toerisme Limburg vzw | Universiteitslaan 3 | 3500 Hasselt | +32 11 30 55 00 | info@toerismewerkt.be