Routebureau

Online Meldpunt

Een probleem opgemerkt op het fietsroutenetwerk? Hier kan je terecht met je melding. Zo bouw je mee aan een kwaliteitsvol en veilig Fietsparadijs Limburg. Bedankt!

Fietsverhuur

Op 17 locaties in de provincie vind je de flitsend groene Fietsparadijs Limburg fietsen. Je kiest er voor een comfortabele trekking fiets, een elektrische fiets, een tandem of een kinderfietsje voor de allerkleinsten.

Reserveren kan via het gratis nummer 0800 96 96 7 (optie 2) of buiten België via +32 495 52 42 26. Verder staan er nog verschillende andere Limburgse fietsverhuurders klaar met een divers aanbod. Ontdek ze allemaal via onze website.  

Fietspeter of –meter worden?

De Limburgse fietspeters en –meters zorgen ervoor dat je nergens zó comfortabel fietst als hier. Onze ‘kwaliteitsambassadeurs’ controleren vrijwillig maandelijks een stukje van het fietsroutenetwerk. Verbeterpunten en onregelmatigheden melden ze via ons online meldpunt. Jaarlijks gaat de onderhoudsploeg met zo’n 600 meldingen aan de slag, waarvan meer dan de helft van de fietspeters en –meters.

Wil je zelf ook de kwaliteitsbewaking van een stukje Fietsparadijs voor je rekening nemen? Stuur een e-mail naar info@toerismelimburg.be of bel naar tel. 011 30 55 00.

Werken en omleidingen op het fietsroutenetwerk

Wandelen in Limburg

In Limburg is er een uitgebreid aanbod aan wandelingen door diverse landschappen. Je vindt ze allemaal verzameld op deze website. Goed voor urenlang wandelplezier. 

Mountainbikenetwerken in Limburg

Verschillende mountainbikenetwerken doorkruisen Limburg. De routes zijn gelinkt aan netwerken in Nederland, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Deze aanpak zorgt ervoor dat Limburg een echt mountainbikeparadijs is voor zowel de beginnende als de geoefende liefhebber.
Klik hier voor een overzicht van de mountainbikenetwerken in Limburg