Wij zijn er klaar voor: lancering nieuwe Limburg Vakantiegids en nieuwe Altijd Limburgcheque

donderdag, 01 februari 2018

De nieuwe Limburg Vakantiegids is er! De editie van 2018 bestempelen we als onze ‘Gastronomie-special’. Daarnaast zijn er nog een aantal nieuwigheden: 10 ambassadeurs laten ons meegenieten van hun favoriete toeristische ervaring, er zijn 10 belevingsvolle fietslussen én we hebben aan de kids gedacht met lekkere Gault&Millau tips.

Samen met de gids lanceert Toerisme Limburg ook de Altijd Limburgcheque. Met deze digitale cheque kunnen gasten in Limburg gaan eten of logeren bij de toeristische ondernemers. Meer info hier.

Voor de lancering van de nieuwe Limburg Vakantiegids hebben we grootse acties in het vooruitzicht:

  • Op donderdag 8 februari bedanken we alle 188 partners die ingekocht hebben. Zij ontvangen de nieuwe gids in primeur met een persoonlijke ‘Toerisme Limburg toets’.
  • Op vrijdag 9 februari verdelen we de Limburg Vakantiegids in 9 grote stations: Hasselt, Antwerpen-Berchem, Antwerpen-Centraal, Leuven, Brussel-Centraal, Mechelen, Gent, Kortrijk en Brugge.  In de aanloop naar de actie verschijnt in diezelfde week dagelijks een artikel over Limburg in de Metro.
  • Op zaterdag 10 februari kan iedereen de Limburg Vakantiegids afhalen in elke krantenwinkel in heel Vlaanderen. Die actie kondigen we aan via bonnen in Vlaamse kranten en via 300 baanaffiches.
  • 50.000 exemplaren worden in Nederland verdeeld via displays in wachtkamers. Je kan de gids via het online platform Snippet Media bestellen.
  • Vanaf 12 februari kan iedereen de gids online bestellen en digitaal bekijken op www.toerismelimburg.be .
  • Dit alles ondersteunen we met tv-spots, radiospots en online acties.
  • De displays worden geleverd op 8 en 9 februari.

Je kan de Limburg Vakantiegidsen bestellen vanaf 1 februari. De levering vindt plaats vanaf 8 februari. 

Meer nieuws

Verenigde krachten: Belgisch en Nederlands Limburg samen als 1 topbestemming

Belgisch en Nederlands Limburg slaan de handen in elkaar voor een grensoverschrijdende campagne om Duitse toeristen aan te trekken. Het doel is om de twee Limburgen te promoten als één sterke...
Lees meer

Verenigde krachten: Belgisch en Nederlands Limburg samen als 1 topbestemming

Lees meer

Limburg: open voor ontdekking

Met een nationale promotiecampagne nodigen we onze gasten uit om Limburg te komen ontdekken. Zowel op tv, in het straatbeeld als online hebben we de afgelopen weken onze groene provincie in de kijker...
Lees meer
Campagnebeeld voorjaar 2023 Matteo Simoni

Limburg: open voor ontdekking

Lees meer

Spoor gasten aan om te genieten van de bloesems in Limburg

De lente is weer in het land en dat betekent dat onze Limburgse bomen en struiken opgefleurd worden met prachtige bloesems! Gasten die een tripje naar en in Limburg willen plannen vinden alle...
Lees meer

Spoor gasten aan om te genieten van de bloesems in Limburg

Lees meer

Toerisme Limburg vzw | Universiteitslaan 3 | 3500 Hasselt | +32 11 30 55 00 | info@toerismewerkt.be

BTW BE0420.092.944 | RPR Antwerpen, afd. Hasselt RPR 420 092 944