Schrijf je nu in voor het najaarsaanbod aan opleidingen bij Syntra!

07/09/2017 - 10:15

Om groei te stimuleren en onze professionals binnen de vrijetijdseconomie praktijkgerichte opleidingen aan te bieden, sloegen SYNTRA Limburg en Toerisme Limburg vzw de handen in elkaar. Het resultaat? Een vormingsaanbod met korte ‘to the point’ opleidingen die de toeristische professional in zijn of haar dagdagelijkse werk ondersteunen.

Het aanbod voor najaar 2017:

Duits voor inkomend toerisme: Een toerist die Duits spreekt? Met deze 5 sessies leer je hem/haar klantvriendelijk verder te helpen in het Duits.

Start op dinsdag 03/10/2017.

Inschrijven via http://www.syntra-limburg.be/opleidingen/duits-voor-inkomend-toerisme

 

Frans voor inkomend toerisme: Een toerist die Frans spreekt? Met deze 5 sessies leer je hem/haar klantvriendelijk verder te helpen in het Frans.

Start op maandag 13/11/2017.

Inschrijven via http://www.syntra-limburg.be/opleidingen/frans-voor-inkomende-toerisme

 

Social Media voor toerisme en horeca: In deze opleiding leer je hoe je jouw onderneming extra aantrekkingskracht bezorgt op social media. In 2 sessies ga je zelf aan de slag met jouw accounts en krijg je persoonlijke tips en aanbevelingen!

Start op maandag 16/10/2017.

Inschrijven via http://www.syntra-limburg.be/opleidingen/social-media-voor-toerisme-en-horeca

 

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet en contacteer Syntra Limburg onmiddellijk via +32 11 30 32 32 of via infohasselt@syntra-limburg.be