Op en top Lente - Voorjaarsbrochure

12/03/2018 - 14:15

De lente in Limburg betovert: miljoenen bloesems kleuren het landschap in het zuiden van de provincie. Een uniek natuurfenomeen. En een gedroomd tijdstip voor een uitstap of verblijf. Fruit- en wijnbedrijven openen de deuren, organiseren picknicks onder de bloesems en fruitige rondleidingen. Limburgse topchefs verwerken de verse lenteproducten tot smakelijke meesterwerkjes en serveren ze met Limburgse topwijnen.

Deze brochure is een bron van lente-inspiratie. Naast onze voorjaarstoppers vind je er interessante tips zoals de ‘Altijd Limburgcheque’, een cadeaucheque waarmee gasten terechtkunnen in een sfeervol Limburgs logies of een gezellige horecazaak. Van deze brochure zijn er 481 000 exemplaren in Vlaanderen verdeeld. 

Onze voorjaarsbrochure verscheen afgelopen maand:

  • Op maandag 12/03 bij de volgende edities van Het Nieuwsblad: Oost-Vlaanderen, Antwerpen, West-Vlaanderen Oostende/Westhoek + Kortrijk/Waregem, Vlaams-Brabant Pajottenland/Brussel
  • Op dinsdag 13/03 bij de overige edities van Het Nieuwsblad: Limburg, West-Vlaanderen Roeselare/Tielt + Brugge/Oostkust, Vlaams-Brabant Noordrand/Brussel + Leuven/Hageland
  • Op woensdag 14/03 bij Gazet van Antwerpen
  • Pp vrijdag 16/03 bij Het Belang van Limburg

Totale oplage = 481.000 ex. (NB 280.000 ex. + GvA 101.000 ex. + HBvL 100.000 ex.)

Het is een bijlage van 32 pagina’s vol voorjaarsklassiekers, tips van ambassadeurs, wandel- en fietslussen. Deze brochure maakt deel uit van onze Catalogus 2018.

Vertel het verder via jouw kanalen. Meer info vind je hier: voorbeeldtekstjes_voor_partners.doc + jpg cover  

Blader hier alvast door de digitale versie.