"Limburg top of mind houden"

29/06/2017 - 11:45

Toerisme Limburg lanceerde in februari de ‘TERUGKEERCAMPAGNE’: wie online boekt via toerismelimburg.be, maakt wekelijks kans op een terugkeercheque ter waarde van 250 euro! Hotelverantwoordelijke Saskia Beckers (Hassotel) kreeg de kans om de winnaars een cheque te overhandigen, we laten haar graag aan het woord:

“De Terugkeercheque is een leuk gegeven voor ons. Het is één van de acties van Toerisme Limburg die de bezoeker van Limburg warm houdt. We merken in Hassotel dat Oost- & West-Vlamingen graag naar Limburg komen, zelfs meerdere keren per jaar. Zij houden van de Limburgse gastvrijheid, het compacte van de stad Hasselt en de veelzijdigheid aan activiteiten waar Limburg sterk in is. Deze cheque is voor hen een leuke extra.

De winnaars van deze actie, Mr. & Mevr. Demets, komen hun huwelijksverjaardag telkens in Hasselt vieren. Ze zijn van plan om de terugkeercheque te gebruiken voor hun 38ste huwelijksverjaardag. Dan willen ze Hassotel opnieuw bezoeken. Dat is toch geweldig! Fijn dat Toerisme Limburg hen op deze manier beloont voor het vertrouwen in onze provincie. Per slot van rekening is het weer extra publiciteit en dat wil toch iedereen: top of mind blijven!"

Meer info vind je hier.