Kom jij in aanmerking voor logiessubsidies?

07/12/2017 - 12:30

Provincie Limburg voorziet logiessubsidies in 2018 voor erkende of vergunde kleinschalige logies (max. 15 kamers en 32 slaapplaatsen).

Meer informatie

Samengevat zijn de subsidiereglementen als volgt opgesteld:

Professionaliseringstraject

Versterking van het ondernemerschap via: doorlichting in management en infrastructuur, mystery visit, inspiratiesessies, coaching en begeleiding op maat en de opmaak van een groeiplan. Uit het groeiplan zullen verbeterpunten gehaald kunnen worden. De logiesuitbater kan jaarlijks een ondersteuning krijgen ter waarde van maximaal 7500 euro (75% van het te besteden bedrag) om 1 van deze verbeterpunten aan te pakken.

Inschrijven kan je vanaf 23 januari 2018.

Meer informatie.

Investeringfonds

Verbetering van het comfort en de beleving in het logies. Ter versterking van het comfortniveau kan de logiesuitbater aanspraak maken op maximaal 10.000 euro (50% van het te besteden bedrag). Voor de verhoging van de beleving in het logies kan de logiesuitbater aanspraak maken op maximaal 20.000 euro (70% van het te besteden bedrag). 

De eerste oproep loopt tot 30 april 2018.

Meer informatie.

Het exclusief logiesevent inzake deze subsidies (professionaliseringstraject en investeringsfonds) zal plaatsvinden op 22 januari 2018 in WATT 17 in Heusden-Zolder. De uitnodiging volgt snel!

Meer informatie over de Vlaamse logiessubsidies kan je hier vinden.
De Limburgse en Vlaamse subsidies kunnen niet gecumuleerd worden.