Je uitbating op zijn paasbest

26/03/2019 - 10:30

De Paasdagen staan weer om de hoek! De perfecte gelegenheid dus om je uitbating volledig in de stemming te brengen. Verras je gasten met deze 5 creatieve decoratie-ideeën.

 

 

Schattige eitjes
Gooi deze keer je eierkarton niet weg maar zet het op tafel als versiering. Je kan hier ontzettend veel leuke dingen mee doen.
 
 
Droom van een Paastafel
Niks zo leuk voor je gasten als een prachtig gedekte tafel tijdens de Paasdagen. Leg verse bloemen op tafel (dit oogt niet alleen mooi maar ruikt ook heerlijk!), personaliseer de eitjes en wees creatief met servetten. Laat hier je fantasie de vrije loop!
 
Extraatjes voor je gasten
Zorg ervoor dat je gasten jouw logies nooit vergeten met leuke extraatjes. Laat ze bijvoorbeeld een berichtje schrijven op een eitje in plaats van in het gastenboek. Of geef ze een leuk Paasmandje mee of een boodschap in een eitje. Het zijn deze kleine dingen die een bezoek extra onvergetelijk kunnen maken!
 
Orginele Paastakken
Ook met Paastakken kun je oneindig veel creatieve dingen doen. Dit kan eerder rustig en klassiek zijn maar je kan ook eens lekker gek doen met bonte kleuren. Hou hier alleen wel rekening met de stijl van je uitbating.
 
Beestig leuke Choco-haas
Natuurlijk is de ‘Paashaas’ niet weg te denken tijdens de Paasdagen, zeker niet wanneer hij in de vorm van chocolade komt. Serveer een milkshake in een chocoladehaasje of zet een leuk zakje met Paaseitjes klaar voor je gasten. De chocoladehaas is trouwens niet alleen om op te eten (letterlijk en figuurlijk) maar kan ook dienen als orginele decoratie.