Hoe tevreden zijn jouw gasten?

donderdag, 19 april 2018

De Continue Gastenpeiling is een online enquête voor gasten die in Limburg op weekend of vakantie zijn geweest. Er worden vragen gesteld over jouw logies. Aan de hand van deze feedback zal je zicht krijgen op jouw sterke punten en op de punten waar je niet zo goed op scoort in vergelijking met de andere logies in Limburg. Bovendien zal je ook te weten komen op welke manier de gast je gevonden heeft. En dat is altijd handig als je moet beslissen in welke media je jouw advertentie moet plaatsen.

Naast deze specifieke vragen over jouw logies, stellen we ook een aantal algemene vragen zoals de redenen om naar Limburg te komen, het reisgezelschap, de gebruikte informatiebronnen, de activiteiten tijdens het verblijf, enz.

Om je representatieve resultaten te kunnen aanleveren over jouw logies, hebben we wel minimum 25 ingevulde enquêtes nodig. Dus als je in de loop van 2018 25 gasten kan overtuigen om een enquête volledig in te vullen, dan krijg je begin 2019 niet alleen een rapport met algemene resultaten maar ook een rapport met de resultaten over jouw logies. Hier krijg je al een voorsmaakje van hoe zo’n gepersonaliseerd rapport er uit zal zien. 

Hoe kan je jouw gasten overtuigen om die online enquête in te vullen?

  • Geef een flyer mee aan je gasten. Klik hier om ze gratis te bestellen via de webshop.
  • Als je achteraf een bedankingsmailtje stuurt naar jouw gasten, kan je de link naar de vragenlijst www.toerismelimburg.be/jouwmeningtelt ook vermelden.
  • Elke maand geven we een Altijd Limburg cheque ter waarde van 250 Euro weg aan één van de gasten die de enquête volledig heeft ingevuld! Leuke incentive voor een extra gratis weekendje in het mooie Limburg! :-)

Als we samen nog meer gasten kunnen overtuigen om hun mening te geven via de vragenlijst, dan kunnen we samen die feedback gebruiken om nog beter te worden en nog meer gasten naar Limburg te krijgen.

Win win situatie toch?

Benieuwd naar de algemene resultaten van de Continue Gastenpeiling van vorig jaar? Bekijk ze hier .

Toerisme Limburg vzw | Universiteitslaan 3 | 3500 Hasselt | +32 11 30 55 00 | info@toerismewerkt.be

BTW BE0420.092.944 | RPR Antwerpen, afd. Hasselt RPR 420 092 944