Hoe geeft Toerisme Limburg je logies vleugels?

10/08/2018 - 13:45

Logiesuitbater? Slaap op beide oren. Toerisme Limburg is nooit op vakantie. Het hele jaar door staan we je bij met tips, inspiratie en sessies netwerkevents om nóg professioneler voor de dag (én nacht) te komen. Daarom ook deze blog.

Ontdek drie manieren waarop Toerisme Limburg je logies vleugels geeft.

1. Meer zichtbaarheid
Adverteren in heel Vlaanderen? Of in Nederlandse en Duitse regio’s? Op je eentje is dat niet evident. De prijs loopt vaak hoog op. Toerisme Limburg creëert schaalvoordelen. Met campagnes waarin we toeristische ondernemers bundelen: magazinebijlages in kranten, de Limburg Vakantiegids, online … Zo wordt je bereik groter en krijg je meer zichtbaarheid. Alle samenwerkingsmogelijkheden ontdek je op het Sectormoment 2018.

2. Nieuwe inzichten, inspiratie en netwerken
Nieuwe trends en evoluties: ook in toerisme dienen ze zich gestaag aan. Als logiesuitbater moet je natuurlijk vooral focussen op het comfort van je gasten. Geen nood. Toerisme Limburg houdt voor jou de vinger aan de pols. En deelt enthousiast die informatie. Via het jaarlijks Limburg Toerisme Congres. Maar ook met inspiratiesessies, workshops en netwerkevents. Zodat je bijblijft, je netwerk uitbreidt, ideeën uitwisselt met andere toerisme ondernemers en de juiste strategische beslissingen neemt. Alle events vind je in onze agenda.

3. Meer ‘beleving’ voor je gasten
De beleving van je gasten verhogen? Daar helpen het professionaliseringstraject en investeringsfonds voor kleinschalige logies je bij. Toerisme Limburg heeft contact met de juiste professionals. Experts met ervaring in de toeristische sector. Ontdek er hier alles over.

Je merkt het: de voordelen liggen voor het oprapen. Te beginnen met ons Sectormoment op 25 september. Samenwerkingsmogelijkheden ontdekken. Inspiratie opdoen. Ideeën uitwisselen. Netwerken. Schrijf je nu in. Ja, ik kom naar het Sectormoment >