Hij is er bekans ...

31/01/2019 - 11:45

… Onze nieuwe Limburg Vakantiegids. Dit jaar telt de gids meer dan 300 pagina’s en wordt verspreid in Limburg en Vlaanderen. Da’s nie niks e.

Vele gezichten
De campagneslogan luidt dit jaar: ‘De vele gezichten van Limburg’. En dat zie je al aan de buitenkant. De gids heeft dit jaar tien verschillende covers, één per zone. Tien ambassadeurs brengen binnenin hun persoonlijke tips. Een leuke stickeractie voor kinderen stimuleert bezoekers om meer regio’s te ontdekken.

Grote variatie
Natuurlijk slaat de overkoepelende slogan ook op de grote variatie aan belevingen die Limburg biedt. Onze landschappen, steden en gemeenten, attracties, logies, ons historisch erfgoed: het komt er allemaal in aan bod. Met mooie foto’s en activerende teksten. En nu dus ook met tien ambassadeurs – tien rasechte Limburgers met een mooie link naar hun zone en met veel insidertips.

Vanaf 9 februari
Kortom: een ferm boek, bomvol toeristische partners. Benieuwd naar het resultaat? Vanaf zaterdag 9 februari ligt de gids in de krantenwinkels. Wie een advertentie reserveerde, krijgt zijn gids de week daarvoor in de bus. Bestel jouw exemplaren alvast via onze webwinkel, zodat je de gids binnenkort ook aan jouw gasten kan uitdelen. De Limburg Vakantiegids wordt momenteel gedrukt. Wil je nu al een glimp opvangen? Klik hieronder dan snel op ‘Play’. 

#LVG19 #Drukindeweer #AltijdLimburg