DE NIEUWE LIMBURG VAKANTIEGIDS 2019

11/02/2019 - 16:00

De nieuwe Limburg Vakantiegids is er! Voor het eerst met tien verschillende covers, met tien ambassadeurs die je welkom heten. De inhoud is wél identiek.
In ieder boek ontdek je de vele gezichten van Limburg: meer dan 330 pagina’s vol toppers, kindvriendelijke uitstapjes, tips van de ambassadeurs zelf, maar ook fiets- en wandelroutes, logeeradresjes …

Vele gezichten
De campagneslogan luidt dit jaar: ‘De vele gezichten van Limburg’. En dat zie je al aan de buitenkant. De gids heeft dit jaar tien verschillende covers, één per zone. Tien ambassadeurs brengen hun persoonlijke tips. Een stickeractie voor kinderen stimuleert bezoekers om meer regio’s te ontdekken.

Grote variatie
Natuurlijk slaat de overkoepelende slogan ook op de grote variatie aan belevingen die Limburg biedt. Onze landschappen, steden en gemeenten, attracties, logies, ons historisch erfgoed: het komt er allemaal in aan bod. Met mooie foto’s en activerende teksten. En nu dus ook met tien ambassadeurs – tien rasechte Limburgers met een mooie link naar hun zone en met veel insidertips.

Nu beschikbaar
Kortom: een ferm boek, bomvol toeristische partners. Bestel jouw exemplaren alvast via onze webwinkel, zodat je de gids ook aan jouw gasten kan uitdelen.