Aankondiging: verbetering partnerplatform toerismewerkt.be

23/10/2018 - 09:15

Onze ambitie? Limburg promoten als aantrekkelijke bestemming. Samen met jou en ons netwerk van toerismepartners. Via up-to-date websites, apps, campagnes en publicaties naar onze (potentiële) gasten. De sleutel van ons succes? Jouw gegevens.

En we hebben goed nieuws: we lanceren binnenkort een aantal verbeteringen aan ons partnerplatform www.toerismewerkt.be.

Over welke verbeteringen gaat het?

  • Login op toerismewerkt.be met de UiT-iD: dit is een eenvoudig inlogsysteem dat momenteel al gebruikt wordt door de UiT-databank en het Uitbatersportaal van Toerisme Vlaanderen. En binnenkort dus ook door toerismewerkt.be. Eén login voor al deze platformen, handig toch?
     
  • We koppelen met het Uitbatersportaal van Toerisme Vlaanderen. Zo stroomt de informatie van logiesuitbaters met betrekking tot hun vergunningsdata door naar toerismewerkt.be. Dit zorgt voor een tijdsbesparing bij jullie en bovendien zorgen we ervoor dat gasten steeds actuele informatie te zien krijgen. Win-win!

Wanneer lanceren we deze verbeteringen?

We lanceren de koppelingen op dinsdag 6 november. Je krijgt die dag een e-mail van ons met één unieke link. Het is belangrijk dat je op deze link klikt, hiermee wordt je oude toerismewerkt.be-profiel gekoppeld met je UiT-iD.