7 voordelen van het nieuwe toerismewerkt.be

29/06/2017 - 14:45

Op 21 juni lanceerden we het vernieuwde toerismewerkt.be. Het was ons doel om het platform efficiënter te maken. Na een intens werkproces kunnen we je met trots het resultaat presenteren. Verschillende zaken werden sterk verbeterd ten opzichte van de vroegere website.

Wat zijn de voordelen voor jou?

1. De website is veel sneller en gebruiksvriendelijker: de navigatie verloopt vlot, de laadtijden zijn beperkt en een zoekopdracht duurt slechts enkele seconden.

2. Het blijft de centrale plaats om zelf je gegevens te beheren en aan te passen. De informatie over jouw product is op deze manier steeds correct en up-to-date.

3. Je product krijgt gratis promotie. De gegevens die je invult in toerismewerkt.be worden getoond op de website en de apps van Toerisme Limburg en binnenkort ook op tal van andere toeristische websites. Bovendien gebruiken we het platform als bron voor onze publicaties  en persvragen.

4. De infofiche is sterk vereenvoudigd waardoor het ook duidelijker is. Je kunt je gegevens dus sneller en gemakkelijker invullen.

5. Het nieuws en de agenda op toerismewerkt.be zijn zichtbaar zonder eerst in te moeten loggen. Je kunt het nieuws en de agenda dus meteen raadplegen (tijdsbesparend!) en nieuwsberichten ook delen met personen die geen login hebben.

6. De Marktplaats is verbeterd en heeft meer en meer het uiterlijk van een webshop. De producten staan overzichtelijk gesorteerd waardoor je meteen vindt wat je nodig hebt.

7. Deze zomer komt er een koppeling met de databank van Toerisme Vlaanderen. Zo heb je als logiesuitbater maar 1 login nodig waarmee je op beide platformen kunt inloggen en stromen de gegevens van jouw logies in de databank automatisch door naar toerismewerkt.be. 

Surf dus naar www.toerismewerkt.be en ontdek een nieuw en verbeterd platform!