3 redenen om in te stappen

18/10/2018 - 14:45

Hij is er: dé catalogus 2019 van Toerisme Limburg. Tot en met 31 oktober kun je als Limburgse toeristische ondernemer participeren in onze campagnes en diensten. Print, online, tv, radio, outdoor, Limburg Vakantiegids ... Waarom zou je dat doen? We sommen drie redenen voor je op!

1. Nóg groter, breder, sterker
Onze campagnes maken gebruik van grote oplages en hebben dus een breder bereik. Je advertentie of inlassing staat in publicaties die we in heel Vlaanderen en soms ook Nederland en Duitsland verspreiden. Dat betekent dat meer dan honderdduizenden ogen je opmerken. Meer impact dus dan je ooit met een individuele campagne kunt realiseren. Neem nu de Limburg Vakantiegids: een mooi kijkboek en een handige gids op maar liefst 350 000 exemplaren.  Maar liefst 99% van de lezers beveelt deze aan! 

2. Nóg beter scoren online
Limburg is de jongste jaren uitgegroeid tot een sterk toeristisch merk. Offline én … online. Het bewijs? De vele bezoekers op onze website: maar liefst 1,2 miljoen per jaar. Hiermee speelt de website van Toerisme Limburg een prominente rol in de promotie van Limburg. Die impact zal alleen maar stijgen dankzij onze gloednieuwe website visitlimburg.be. Nóg visueler en intuïtiever. Visitlimburg.be inspireert en heeft extra overtuigingskracht om dat verblijf of uitstap in Limburg te boeken. Ook voor jouw uitbating bieden we prominente plaatsen aan. We omringen je advertentie met leuke achtergrondinfo en geven ze een extra boost via Facebook en Instagram.

3. Nóg gerichter naar je doelgroep
Toerisme Limburg wedt nooit op één paard: we bieden een waaier van campagnes aan, telkens in een passend thema. Zo werken we volgend jaar in drie golven: ‘actief ontdekken’, ‘familie’ en ‘city, cultuur en lifestyle’. Daarnaast heb je de keuze uit print, tv, radio, online, onze nieuwe website … Alle puzzelstukken zijn aanwezig voor een uitgebalanceerde campagne die gericht inspeelt op de behoeften van je doelgroep. En dat veel goedkoper dan wanneer je alleen je advertentie inboekt. Bovendien staan onze partnerconsulenten klaar om je te adviseren over de juiste ‘communicatieve’ beslissingen. Tja, samen sta je nu eenmaal altijd sterker dan alleen …

De toeristische boot niet missen?
Ontdek alle promotiemogelijkheden in de Catalogus 2019 en neem nog snel deel aan onze campagnes
– nu er nog plaats is! Tot en met 31 oktober kan je nog inkopen.
Daarna ligt alles vast voor het komende (succesvolle) toeristische jaar.

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van jouw bestelling of wens je een persoonlijk bezoek? Bel ons van maandag tot vrijdag tussen 9 en 17 uur op +32 11 30 55 00 of mail naar info@toerismewerkt.be. We helpen je graag verder!