Labels

Fietslabel

Fietscafé

Meefietsen op het succes van Fietsparadijs Limburg? Word fietscafé! Het herkenbare fietslabel is voor de dorstige en hongerige toerist dé garantie dat je hen gastvrij en fietsvriendelijk ontvangt. We geven je hier enkele tips!

Fietslogies

Wil je jouw fietsende gasten graag een extra kwaliteitsgarantie geven? Meld je dan aan als fietslogies!  Dankzij dit label en bijbehorende promotie vinden fietsers sneller de weg naar jouw uitbating. De voorwaarden vind je hier.

Interesse? Contacteer ons per mail via info@toerismewerkt.be of per telefoon +32 11 30 55 00.

Ruiterlabel/ paardvriendelijk label

​​Ben je paardvriendelijk en wil je je graag zo profileren? Dankzij dit label weten ruiters en menners dat ze bij jou extra verwend worden.

Interesse? Contacteer ons per mail via info@toerismewerkt.be of per telefoon +32 11 30 55 00.

Toegankelijkheidslabel

Iedereen moet kunnen genieten van een verblijf of daguitstap in onze provincie. Limburgse gastvrijheid betekent ook toegankelijkheid voor iedereen. En dit zowel voor mensen met een beperking maar ook voor ouderen of ouders met een kinderwagen.

Heb je concrete vragen of ben je toegankelijk maar nog niet opgenomen in de databank van Toerisme Vlaanderen en Toegankelijk Vlaanderen? Onze collega’s helpen je graag verder per mail toegankelijk@toerismevlaanderen.be of op het nummer +32 25 04 03 40.