Wil je gastspreker zijn op het EuroVelo congres?

vrijdag, 25 mei 2018

Heb je er altijd al van gedroomd om jouw fietsinnovatieproject te presenteren aan fietsprofessionals? Of zou je graag jouw cycling hardware ideeën delen met een internationaal netwerk? Grijp dan nu jouw kans!

 


 

Zoals we een aantal weken geleden al communiceerden, gaat de 4de editie van de internationale ‘Eurovelo and Cycle Tourism Conference’ door in Limburg van 26 tot 28 september 2018. We verwachten meer dan 150 Europese professionals uit de toerisme- en fietstoerisme sector en 20 internationale sprekers.

Inschrijven kan vanaf begin juni maar de ‘call for abstracts’ is vanaf nu beschikbaar op de nieuwe website. Wat betekent dit? Als je graag jouw fietskennis of expertise wil delen, dan kan je je online aanmelden. Het enige wat je moet doen is een account aanmaken en uitleggen waarover je wil spreken.

De abstracts moeten dit jaar in één van de volgende thema’s passen:

  1. Experiences – Innovation
  2. Experiences – Developing successful cycle tourism products
  3. Cycling hardware – Cycle highways
  4. Cycling hardware – Innovation
  5. Marketing and Promotion
  6. Sustainable Tourism – Combining bicycles with public transport

Abstracts’ kunnen hier online ingediend worden vóór 21 juni 2018. De geselecteerde sprekers worden midden juli op de hoogte gebracht.

We kijken uit naar jullie voorstellen. Als je zelf niet op het podium wil staan, aarzel dan zeker niet om deze informatie te bezorgen aan collega-fietsprofessionals die wel hun verhaal willen vertellen.

Alle informatie over het congres vind je hier.

Meer nieuws

Geslaagde herfstvakantie voor het toerisme in Limburg

De Limburgse toeristische sector mag spreken van een geslaagde herfstvakantie. “Het was het ideale moment voor een korte vakantie met het gezin dichtbij huis!”, zegt gedeputeerde Igor Philtjens,...
Lees meer

Geslaagde herfstvakantie voor het toerisme in Limburg

Lees meer

2020 in het kader van de fiets

Toerisme Limburg is klaar voor het nieuwe toeristische jaar. Een jaar in het teken van de fiets. De fiets als verbindingsmiddel tussen alles wat Limburg te bieden heeft. Dat is geen toeval. In 2020...
Lees meer

2020 in het kader van de fiets

Lees meer

“Niet tegen elkaar, maar met elkaar.”

Koen Heemskerk, zaakvoerder van Kajak Maasland and Rafting Kajakken op de Maas. Het lijkt een jong idee. Maar Louis Heemskerk lanceerde het al ruim dertig jaar geleden. Intussen groeide het bedrijf...
Lees meer

“Niet tegen elkaar, maar met elkaar.”

Lees meer
Toerisme Limburg vzw | Universiteitslaan 3 | 3500 Hasselt | +32 11 30 55 00 | info@toerismewerkt.be