Subsidies voor kleinschalige logies: neem deel aan het professionaliseringstraject

woensdag, 07 augustus 2019

Ben je een erkend of vergund kleinschalig logies met maximaal 15 kamers en 32 slaapplaatsen? En wil je slimme keuzes maken voor de toekomst?  Volg dan het professionaliseringstraject dat start in het najaar 2019.

Tot 7500 euro subsidie per jaar
Via boeiende inspiratiesessies krijg je als logiesuitbater tips & tricks over yield management, gastvrijheid, marketing & communicatie en foodcost. De inspiratiesessies vinden plaats in september en oktober.
Bovendien lichten we je uitbating door en krijg je een mystery visit. Met al die informatie stel je – samen met een coach – een groeiplan op. Met dat plan in handen kun je een specifieke subsidie tot 7500 euro per jaar aanvragen voor je logies. 


Mike, uitbater van Hoeve De Sterappel en deelnemer aan het professionaliseringstraject in 2018:

“Ik raad het professionaliseringstraject zeker en vast aan. We hebben vorig jaar deelgenomen omdat we pas gestart waren met onze B&B en Bistro-restaurant. We wilden meer inspiratie en ervaring opdoen en collega’s leren kennen.

Dankzij de inspiratiesessies (marketing & communicatie en yield management) pasten we onze prijzen aan. Met succes: we genereren nu 13 procent meer omzet. We namen ook onze website onder handen en ontvangen nu meer rechtstreekse boekingen. Kortom, de inspiratiesessies waren een leerrijke en succesvolle ervaring.”

Jouw logies nóg succesvoller maken?
Aarzel niet en schrijf je in voor het tweede deel van het professionaliseringstraject in 2019. Hier vind je alvast meer informatie: https://www.toerismewerkt.be/hoe-verloopt-het-professionaliseringstraject.

Tips
1. Volgde je het professionaliseringstraject al in 2018? Dan kan je dit jaar nog een subsidieaanvraag indienen, ook als je in 2018 reeds een subsidie hebt aangevraagd.

2. Wil je altijd geïnspireerd worden door de slimste tips & tricks én helemaal up-to-date blijven met de laatste nieuwigheden in logiesland? Word lid van onze besloten facebookgroep.

Meer nieuws

Miljoenste fietser aan 'Fietsen door het Water' in Bokrijk gevierd

‘Fietsen door het Water’ in Bokrijk bereikte een nieuwe mijlpaal. Ons allereerste fietshefboomproject, geopend in april 2016, haalde zo maar even de kaap van één miljoen fietsbezoekers. Igor...
Lees meer

Miljoenste fietser aan 'Fietsen door het Water' in Bokrijk gevierd

Lees meer

Gratis fietskaart voor elke Limburger

In het verlengde van onze Limburgse relancecampagne, waar Matteo Simoni het gezicht van is , willen we ook de Limburgers aan het fietsen en op onze gezellige terrasjes krijgen. Daarom krijgt iedereen...
Lees meer

Gratis fietskaart voor elke Limburger

Lees meer

Zomers genieten in Limburg

Het ultieme vakantiegevoel beleven? We hoeven het niet ver te zoeken! Met zijn 2.000 kilometer zalige fietswegen, wondermooie landschappen, gastvrije logies en fietscafés heeft Limburg alles in huis...
Lees meer

Zomers genieten in Limburg

Lees meer
Toerisme Limburg vzw | Universiteitslaan 3 | 3500 Hasselt | +32 11 30 55 00 | info@toerismewerkt.be