Subsidies voor kleinschalige logies: neem deel aan het professionaliseringstraject

woensdag, 07 augustus 2019

Ben je een erkend of vergund kleinschalig logies met maximaal 15 kamers en 32 slaapplaatsen? En wil je slimme keuzes maken voor de toekomst?  Volg dan het professionaliseringstraject dat start in het najaar 2019.

Tot 7500 euro subsidie per jaar
Via boeiende inspiratiesessies krijg je als logiesuitbater tips & tricks over yield management, gastvrijheid, marketing & communicatie en foodcost. De inspiratiesessies vinden plaats in september en oktober.
Bovendien lichten we je uitbating door en krijg je een mystery visit. Met al die informatie stel je – samen met een coach – een groeiplan op. Met dat plan in handen kun je een specifieke subsidie tot 7500 euro per jaar aanvragen voor je logies. 


Mike, uitbater van Hoeve De Sterappel en deelnemer aan het professionaliseringstraject in 2018:

“Ik raad het professionaliseringstraject zeker en vast aan. We hebben vorig jaar deelgenomen omdat we pas gestart waren met onze B&B en Bistro-restaurant. We wilden meer inspiratie en ervaring opdoen en collega’s leren kennen.

Dankzij de inspiratiesessies (marketing & communicatie en yield management) pasten we onze prijzen aan. Met succes: we genereren nu 13 procent meer omzet. We namen ook onze website onder handen en ontvangen nu meer rechtstreekse boekingen. Kortom, de inspiratiesessies waren een leerrijke en succesvolle ervaring.”

Jouw logies nóg succesvoller maken?
Aarzel niet en schrijf je in voor het tweede deel van het professionaliseringstraject in 2019. Hier vind je alvast meer informatie: https://www.toerismewerkt.be/hoe-verloopt-het-professionaliseringstraject.

Tips
1. Volgde je het professionaliseringstraject al in 2018? Dan kan je dit jaar nog een subsidieaanvraag indienen, ook als je in 2018 reeds een subsidie hebt aangevraagd.

2. Wil je altijd geïnspireerd worden door de slimste tips & tricks én helemaal up-to-date blijven met de laatste nieuwigheden in logiesland? Word lid van onze besloten facebookgroep.

Meer nieuws

Subsidies voor kleinschalige logies: het professionaliseringstraject

De uitbaters van kleine logies spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van het toerisme in Limburg. Om hen te ondersteunen is er door de provincie Limburg i.s.m Toerisme Limburg een...
Lees meer

Subsidies voor kleinschalige logies: het professionaliseringstraject

Lees meer

2020 in het kader van de fiets

Toerisme Limburg is klaar voor het nieuwe toeristische jaar. Een jaar in het teken van de fiets. De fiets als verbindingsmiddel tussen alles wat Limburg te bieden heeft. Dat is geen toeval. In 2020...
Lees meer

2020 in het kader van de fiets

Lees meer

Logiessubsidies: dien op basis van je groeiplan je subsidieaanvraag in

Nam je deel aan het professionaliseringstraject voor kleinschalige logies ? Dien je subsidieaanvraag dan nog in tot 31 oktober 2019! Op basis van het groeiplan mag je als uitbater één...
Lees meer

Logiessubsidies: dien op basis van je groeiplan je subsidieaanvraag in

Lees meer
Toerisme Limburg vzw | Universiteitslaan 3 | 3500 Hasselt | +32 11 30 55 00 | info@toerismewerkt.be