Samenwerkingsmogelijkheden 2021 - Fietsmagazine

dinsdag, 26 januari 2021

 

Limburg Fietsmagazine
Fietsen is meer dan ooit actueel. Door de coronacrisis is het aantal fietsliefhebbers exponentieel toegenomen. Wil jij hierop inspelen en jouw aanbod bij het brede fietspubliek in de kijker zetten? Dan kan je nog mee instappen in het ‘Limburg Fietsmagazine'.

Met dit magazine zetten we het fietsthema extra in de kijker. Het zal verdeeld worden bij een breed publiek van Vlaamse kranten alsook de Nederlandse krant De Limburger (samen goed voor 357.500 exemplaren!). Meer info vind je op p.30 in de catalogus. Bestellen kan vanaf 1 februari tot en met 28 februari via de bestelmodule.

Boekingsmoment in februari en april
Naast het Limburg fietsmagazine kan je zoals aangekondigd in onze catalogus 2021, vanaf 1 februari tot en met 28 februari ook inkopen op de Limburg campagnes die we dit jaar nog in petto hebben, zoals de Limburg special herfst & winter, de online pakketten, de e-zines naar het Duitse en Nederlandse publiek en de individuele boosts.

Gezien de huidige, helaas nog steeds onzekere periode, plannen we in april nog een bijkomend boekingsmoment voor de Limburg campagnes in het najaar, zoals bv. de Limburg special herfst & winter. We begrijpen dat het momenteel moeilijk is om communicatie campagnes te plannen. We hopen dat we in april weer voluit mogen gaan, richting een succesvolle zomer en najaar. Van zodra het kan, zetten wij alleszins alles op alles.

Coronagarantie
De voorziene ‘coronagarantie’ voor logies, restaurants, cafés, retail en private attracties blijft gelden: als jouw uitbating omwille van coronamaatregelen verplicht moet sluiten gedurende 2 maanden in de 6 maanden die volgen na verschijning van jouw ingekochte media, dan krijg je die advertentie 100% terugbetaald. 

Als je vragen hebt, of als je toch graag hebt dat de consulente van jouw regio een woordje uitleg geeft, aarzel dan niet ons te contacteren op 011/30.55.00 of via info@toerismewerkt.be 

Toerisme Limburg vzw | Universiteitslaan 3 | 3500 Hasselt | +32 11 30 55 00 | info@toerismewerkt.be