Samen trappen we door ... ook in 2020

woensdag, 18 december 2019

Dit is de laatste nieuwsbrief van 2019. Nog enkele dagen en we dompelen ons onder in de kerstsfeer. Gezellig samen zijn met familie, even opladen en ons klaarmaken voor een spetterend eindejaarsfeest. En nog even terugblikken op 2019, met het oog op 2020.

Terugblikken

We kunnen alweer terugblikken op een sterk jaar voor toeristisch Limburg. 2018 was al een topjaar en in 2019 zette de positieve trend zich door. Het aantal toeristen en overnachtingen blijft stijgen. Fantastische resultaten, dankzij samenwerking en vooral dankzij het keiharde werk van iedereen uit de toeristische sector. In 2019 ging onze tweede mooie fietsbeleving ‘Fietsen door de Bomen’ open voor het publiek. Een project waarmee we tot ver buiten onze landsgrenzen de pers haalden.

Toerisme Limburg zet elk jaar ook opnieuw sterk in op de promotie van Limburg. Daarvoor werken we samen met publieke en private partners. PDF-pictogram Ontdek alle campagnes van 2019.

Vooruitkijken

Voor 2020 blijven we inzetten op initiatieven om onze provincie op de toeristische kaart te zetten. Maar laat ons jullie nu vooral fijne kerstdagen toewensen. En voor 2020 kijken we alvast uit naar een succesvol vervolg van onze samenwerking en wensen we iedereen een b(l)oeiend toeristisch jaar!

Kerstvakantie

Ook Toerisme Limburg neemt eventjes pauze: van woensdag 25 december tot en met woensdag 1 januari. Vanaf donderdag 2 januari staan we weer paraat om jullie verder te helpen.

Ook gesloten zijn we open!

Zoek je inspiratie om iets te doen tijdens de vakantie? Neem een kijkje op visitlimburg.be.

Altijd welkom!

Agenda

04 maart

Start professionaliseringstraject kleinschalige logies

Hasselt
Lees meer
Toerisme Limburg vzw | Universiteitslaan 3 | 3500 Hasselt | +32 11 30 55 00 | info@toerismewerkt.be