Ontdek onze nieuwe catalogus met samenwerkingsmogelijkheden voor 2021

dinsdag, 22 september 2020

Onze nieuwe catalogus met de samenwerkingsmogelijkheden voor 2021 is klaar. Het startschot van het nieuwe toeristische jaar is gegeven tijdens ons eerste online Partnerevenement dat dinsdag 22 september via livestream is uitgezonden. 
 
Het jaar 2020 stelde ons allemaal samen voor grote uitdagingen en eiste een continue en grote flexibiliteit. Maar hieruit leerden we zeker ook wat succesvol was en die inzichten nemen we mee naar 2021 in onze nieuwe catalogus. De fiets als verbindings- en ontdekkingsmiddel blijft ons focusthema. Wat hebben we voorzien?

  • Twee grote bestemmingscampagnes die gasten goesting zullen geven om naar Limburg te komen.
  • We maken niet één Limburg Vakantiegids maar twee ‘Limburg specials’.
  • Meer doelgroepgerichte online communicatie.
  • Promotie over de Vlaamse grenzen heen.

Daarnaast voorzien we ook twee boekingsmomenten (voor het huidige aanbod in de catalogus 2021) om nog flexibeler te kunnen deelnemen: een inkoopmoment in oktober en eentje in februari. Tenslotte is er ook voor het eerst een ‘coronagarantie’ voor logies, restaurants, cafés, retail en private attracties opgenomen. Als jouw uitbating omwille van coronamaatregelen verplicht moet sluiten gedurende 2 maanden in de 6 maanden die volgen na verschijning van jouw ingekochte media, dan krijg je die advertentie 100% terugbetaald. 
 
Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Vandaar dat we dit jaar onze catalogus online aanbieden. Hier kan je de catalogus 2021 bekijken met alle promotie- en samenwerkingsmogelijkheden. Of ondek in deze video de nieuwigheden van onze samenwerkingsmogelijkheden 2021.
 
Als je vragen hebt of als je toch graag hebt dat de consulente van jouw regio een woordje uitleg geeft (op locatie, via telefoon of via Teams/Zoom of een andere online tool), aarzel dan niet. Laat hier je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. 

Inkopen kan nog tot en met 31 oktober via onze gloednieuwe bestel- en inputmodule*.

*Ontdek hoe onze nieuwe input- en bestelmodule werkt in deze handige video 

 


 

Toerisme Limburg vzw | Universiteitslaan 3 | 3500 Hasselt | +32 11 30 55 00 | info@toerismewerkt.be