Een pakske fiscale eindejaarsvoordelen?

dinsdag, 04 december 2018

Je collega’s en medewerkers belonen voor een straf jaar? En tegelijk zelf genieten van fiscale voordelen? Maak kennis met de Altijd Limburgcheque. Hét eindejaarscadeau om de mensen rondom je te plezieren met een portie waardering, ontspanning en Limburgse gastvrijheid.

Dik content
Met de Altijd Limburgcheque zijn je medewerkers altijd dik content. Ze kiezen uit meer dan 1000 gastvrije logies en restaurants in Limburg. Een weekendje weg, een romantisch etentje, een citytrip … Ze plannen zelf in wat ze doen, wanneer én met wie. De ideale ‘eindejaarsbonus’!

Fiscale voordelen
Met de Altijd Limburgcheque geef je jouw zaak trouwens ook een mooi cadeau: een fiscaal cadeau. Tot maximaal 40 euro per medewerker is de cheque 100% aftrekbaar en valt de RSZ op de aankoop weg. Bovendien wordt de ontvanger niet belast op dit bedrag. Het goede gevoel schemert dus door tot in 2019.

Hoe je cheques aanvragen?

  1. Ga naar www.altijdlimburgcheque.be en bestel hem online. Heel simpel.
  2. Toch vragen? Neem contact op met ons via info@toerismewerkt.be
  3. Maak er een prachtige eindejaar van. Mét contente medewerkers.

 

 

 

Meer nieuws

De Altijd Limburg Cheque vervallen tijdens lockdown, wat nu?

Omwille van de maatregelen aangaande het coronavirus zullen alle Altijd Limburgcheques met een vervaldatum tussen 16 maart 2020 en 31 december 2020 automatisch verlengd worden tot 31 december 2021 ...
Lees meer

De Altijd Limburg Cheque vervallen tijdens lockdown, wat nu?

Lees meer
Toerisme Limburg vzw | Universiteitslaan 3 | 3500 Hasselt | +32 11 30 55 00 | info@toerismewerkt.be