CORONA INFO

vrijdag, 03 juli 2020

Van GEES naar CELEVAL

De GEES, de expertengroep verantwoordelijk voor de exit uit de coronacrisis, werd vernieuwd. De huidige expertengroep CELEVAL – of de evaluatiecel – moet de plannen op langere termijn uittekenen en de politiek adviseren richting het nieuwe normaal. 

Relanceplan voor het Limburgs Toerisme

Het corona-virus heeft op de Limburgse vrijetijdssector een grote impact. We nemen onze rol op als verbinder en begeleider van de sector. We houden dialoog met de sectorvertegenwoordigers en zitten mee in diverse nationale werkgroepen omtrent de Corona-maatregelen. Met ons relanceplan helpen we de sector bij de heropstart. Door middelen te bundelen kiezen we voor oplossingen met een zo groot mogelijk effect. 

Het Limburgse relanceplan combineert maatregelen op meerdere fronten: directe financiële ondersteuning van de sector, het aantrekken van gasten uit Limburg en Vlaanderen en inhoudelijke ondersteuning en belangenverdediging van de sector.

Meer én beter toerisme blijft ook in deze tijden de visie. We kiezen samen voor een Limburg dat goed is voor gasten en goed voor Limburgers. We zetten in op het toerisme als een hefboom voor meer welvaart én betere levenskwaliteit voor iedereen in Limburg.

Ontdek hier meer over al onze verschillende acties:

Campagnewerking

Onderzoeken & inzichten

Voorbeelden & tips

Provinciale steunmaatregelen

Vlaamse & federale steunmaatregelen

Meest gestelde vragen en de antwoorden

Agenda

22 september

Online Partnerevenement 2020

je favoriete plekje thuis, of op kantoor
Lees meer
Toerisme Limburg vzw | Universiteitslaan 3 | 3500 Hasselt | +32 11 30 55 00 | info@toerismewerkt.be