We promoten Limburg ...

Toerisme Limburg zet jaarlijks sterk in op bestemmingspromotie o.a. door samenwerkingen met publieke en private partners. Door het verbinden van troeven willen we zo de impact vergroten. Dit vertaalt zich in grootscheepse campagnes, zowel off- als online, en dat gedurende het hele jaar. Met als doel samen meer toeristen, bezoekers en gasten naar Limburg brengen en het toeristisch seizoen verlengen.

Naast de vele promotionele inspanningen doorheen het jaar voeren we jaarlijks een sterke communicatiecampagne. Bekijk hier de kalender van de communicatiecampagnes in 2017.

Limburg Vakantiegids

De Limburg Vakantiegids is, sinds 2015, het paradepaardje van Toerisme Limburg. De gids bundelt het totale toeristische aanbod op een 300 tal pagina’s, met als doel de toerist - en de Limburger zelf – te informeren en inspireren.

Meer info hier.

Publicaties in binnen- en buitenland

Via print specials bij kranten heel het jaar door en onze eigen Fiets- en Ruiterkaart willen we van Limburg een 365-dagen vakantiebestemming maken en het aantal boekingen doen stijgen.

Meer info hier.

 

Promotie via radio, tv en in het straatbeeld

Samen met de publieke en de private partners investeert Toerisme Limburg ook in massa media zoals TV, radio en affichage.

Bekijk onze TV-spot.
 

 

Toegankelijk Limburg!

Toerisme Limburg lanceert in 2017 voor de eerste maal een toegankelijkheidsbrochure. In 2018 werd deze vernieuwd. Met deze brochure willen we tevens de sector stimuleren en zo het aanbod van toegankelijke attracties, infokantoren en uitbatingen doen toenemen.

Meer info hier.

Online promotie

Met een drukbezochte website en tal van promotiecampagnes via Social Media, bloggers en influencers, enthousiaste ambassadeurs, Google advertenties en email marketing trekt Toerisme Limburg vol de kaart van online marketing.

Meer info hier.

Sterke samenwerkingen

Onder de noemer ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland’ werkt Toerisme Limburg mee aan campagnes om de toeristen aan te zetten om op vakantie te gaan in Vlaanderen. Daarnaast werkt Toerisme Limburg samen met Toerisme Vlaanderen voor de buitenlandpromotie van onze regio.

Meer info hier.

Altijd Limburgcheque

Toerisme Limburg heeft de nieuwe ‘Altijd Limburgcheque’ gelanceerd. Met deze cadeaucheque kunnen gasten logeren in een sfeervol Limburgs logies en/of zich culinair laten verwennen in een gezellige horecazaak in Limburg. Misschien wel de jouwe?

Meer info hier.